Moje konto
-
Produkty
-
Nasiona
-
warzyw
- Arbuz
- Brokuł
- Brukiew
- Burak
- Burak liściowy
- Bób
- Cebula
- Cukinia
- Cykoria
- Dynia
- Endywia
- Fasola
- Fenkuł
- Jarmuż
- Groch
- Kalafior
- Kalarepa
- Kapusta
- Koper
- Kukurydza cukrowa
- Marchew
- Melon
- Oberżyna
- Ogórek
- Pak Choi
- Papryka tunelowa
- Papryka gruntowa
- Pasternak
- Patison
- Pietruszka
- Podkładka do bakłażana
- Podkładka do pomidora
- Podkładka do ogórka i arbuza
- Por
- Pomidor
- Sałata
- Seler
- Szalotka
- Szpinak
- Szparag
- Rabarbar
- Rukola
- Roszponka
- Rzodkiewka
- kwiatów
- zioła
-
warzyw
- Nawozy
- Środki ekologiczne
- Środki ochrony roślin
- Środki chwastobójcze
- Dom i ogród
- Folie / agrowłókniny
- Systemy nawadniające
- Podłoża
-
Nasiona
- PROMOCJE
- PRO HOBBY
- Polecamy
- STREFA DYŃ
- Akcesoria
- O nas
- Dane do przelewu
- Kontakt
Seler Otago 10 000 N.
288,00 zł
Brutto
Otago
Opis
• odmiana do uprawy na świeży rynek i do przechowywania
• doskonały kulisty kształt korzenia i gładka skórka
• śnieżnobiałe zbite wnętrze, bez tendencji do tworzenia komór powietrznych
• dynamiczny wzrost już na poziomie produkcji rozsady
• idealny do zbioru mechanicznego, w którym wykorzystuje się metodę ogławiania liści
• ogonki liściowe średnio długie do długich, blaszka liściowa drobna
• bardzo wcześnie tworzy zgrubienia
• korzenie o nienagannej jakości
• zbiór od 40 tygodnia do końca wegetacji