

Warmia
• marchew przeznaczona do przetwórstwa (Flakkee) oraz bardzo długiego przechowywania
• okres wegetacji ok. 150 dni, bez tendencji do jarowizacji
• bardzo wysoki potencjał plonotwórczy
• bardzo wyrównany, długi i intensywnie wybarwiony korzeń
• doskonała zdrowotność naci, dzięki czemu idealnie nadająca się do zbioru mechanicznego
• wysoka zawartość karotenoidów, ekstraktu i cukrów, bez tendencji do kumulowania azotanów
• Warmia RZ F1 od kilku lat jest powszechnie wykorzystywana przez wiodące zakłady przetwórcze w Polsce i Europie Zachodniej do produkcji soków, mrożonek i suszu
Warmia
• marchew przeznaczona do przetwórstwa (Flakkee) oraz bardzo długiego przechowywania
• okres wegetacji ok. 150 dni, bez tendencji do jarowizacji
• bardzo wysoki potencjał plonotwórczy
• bardzo wyrównany, długi i intensywnie wybarwiony korzeń
• doskonała zdrowotność naci, dzięki czemu idealnie nadająca się do zbioru mechanicznego
• wysoka zawartość karotenoidów, ekstraktu i cukrów, bez tendencji do kumulowania azotanów
• Warmia RZ F1 od kilku lat jest powszechnie wykorzystywana przez wiodące zakłady przetwórcze w Polsce i Europie Zachodniej do produkcji soków, mrożonek i suszu